• Productie

  Het verzekeren van de productie bij zeugenhouders en varkenskwekers is één van de diensten die Hapro aanbiedt. Echter, omdat het werken met dieren steeds onzekerheden inhoudt, vangt Hapro eventuele tekorten of overschotten op met eigen dieren in eigen stallen. Deze buffer is een unieke garantie voor een feilloze aanvoer en afname bij de diverse klanten.

 • Transport

  Naast het transport in eigen beheer regelt Hapro ook de afspraken met andere transportfirma’s. Zo zorgt Hapro ervoor dat de soms complexe puzzel van aan- en afvoer van biggen en varkens perfect in elkaar past, zonder dat de klanten zich hierover zorgen hoeven te maken.

 • Advies

  Voor adviesverlening op maat kunnen de diverse spelers in de varkenssector beroep doen op Hapro. Dankzij de jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk beantwoordt Hapro diverse vragen op vlak van voeding, mestafzet, huisvesting, vleeskwaliteit, enz... Ook juridisch advies en/of bijstand behoort tot de diensten van Hapro.

 • Onderhandelingen

  De unieke sterkte van Hapro is zijn onafhankelijke positie ten aanzien van de verschillende partijen in de varkenssector. Dit maakt dat Hapro een preferentiële partner is om onderhandelingen te voeren tussen zeugenhouder en varkenshouder, of tussen slachthuizen en verwerkingsbedrijven, of - nog verder in de keten - met retailers.