• Kwekers

  Voor zowel zeugenhouders (producenten van biggen) als varkenskwekers (producenten van vleesvarkens) garandeert Hapro een constante en zekere aanvoer en afname van de dieren. Op basis van de behoefte en/of het aanbod neemt Hapro de regisseursrol op zich. Of het nu gaat om voeding, transport naar en afspraken met slachthuizen, administratieve kwesties of andere, op elke vraag biedt Hapro het geschikte antwoord!

 • Erfbetreders

  Hapro bouwt bruggen tussen de verschillende partijen die betrokken zijn in de varkenssector. Door de jarenlange ervaring en het sterke netwerk zorgt Hapro voor een goede samenwerking met voederbedrijven, transporteurs, installateurs, enz…
  Ook adviesbureaus, dierenartsen en overheden kunnen op Hapro rekenen als neutrale partner met kennis van zaken in de varkenssector.

 • Slachthuizen

  Voor slachthuizen is een constante aanvoer van goeie vleesvarkens cruciaal voor de werking. Door Hapro in te schakelen kunnen zij zich verzekeren op het vlak van hoeveelheid varkens en de kwaliteit ervan en afspraken inzake timing. Ook het transport zelf naar en van de slachthuizen wordt door Hapro geregeld.

 • Vleesverwerkers

  Hetzelfde engagement inzake kwaliteit, kwantiteit en timing maakt Hapro ook voor de verwerkingsbedrijven waar. Vanuit de behoeften en vragen van de klanten zoekt Hapro steeds naar de goeie oplossing, en dit steeds in nauw overleg en op een lange termijn.